GERİ

Trabzon Sanatevi 5. Sanat Günlerine Doğru

TRABZON SANATEVİ 5. SANAT GÜNLERİNE DOĞRU

Trabzon Sanatevi geleneksel hale getirdiği ve on gün süren sanat günlerinin bu yıl 5. Sini sanatseverlerle buluşturacak.

Trabzon Sanatevi düzenlediği sanat günleriyle Trabzon’un kültür ve sanat hayatına önemli bir hareket getiriyor. Bu güne kadar 4 kez düzenlenen sanat günlerine ülkemizden hatta yurt dışından önemli isimler katılım sağladı. Görsel sanatlar, sahne sanatları, yazım sanatı alanlarında oldukça geniş tutulan, kültür ve sanatın her alanında katılımın sağlandığı sanat günleri Trabzon’un kültür ve sanat hayatına önemli hareketlilik ve soluk getirmektedir.

Bu yıl 5. si yapılacak olan sanat günleri 01-09 Haziran 2013 tarihleri arasında gerçekleşecek. Trabzon Sanatevi yönetimi; sanatevi üyesi derneklerin gerçekleştirecekleri etkinliklerin dışında birçok kültür ve sanat insanının da katılımını sağlamak amacıyla çalışmalarını sürdürüyor.

Trabzon Sanatevi’nden edinilen bilgilere göre geçen yıl olduğu gibi bu yıl da önemli sürpriz isimler Trabzonlu sanatseverlerle buluşacak. 5. Sanat Günleri’ne katılımın 01 Nisan tarihi itibarıyla başladığı belirtilerek, etkinliklerde yer almak isteyenlerin 30 Nisan tarihine kadar başvuruları kabul edilecek.

Trabzon Kuyumcu ve Saatçiler Odası           Kunduracılar Cad. Alipaşa İşhanı  K:4 / 51   Trabzon / TÜRKİYE Tel: +90 462 3216103 
GülNet İnternet Hizmetleri  Gazipaşa Mah. Cudibey Mektep Sok. Mahmut Reis Apt.  K:2 Trabzon / TÜRKİYE  Tel: +90 462 326 61 42 


   www.betonhelva.com.tr